چه کسی فکرش را می کرد که شیلنگ پمپ بنزین میتواند کارایی بهینه داشته باشد! اما در کنار شیلنگ سوخت می توانید در مورد فشار، دما و نفوذپذیری شیلنگ سوخت مطلع شوید.
اگر به کنار شیلنگ بنزین نگاه کنید، حروف SAE و سپس عدد 30 را خواهید دید. بعدی در دنباله حرف “R” و به دنبال آن یک عدد خواهد بود.
عدد بعد از “R” به بخش استاندارد عملکرد مربوط به آن اشاره دارد. معیارها معمولاً نفوذ، مقاومت شیمیایی، ساختار، محدوده دما و مقاومت در برابر پیچ خوردگی هستند. هرچه استانداردها بالاتر بروند، معیارهای بیشتری باید رعایت شوند.
اعداد “R” در برخی موارد درجه فشار شلنگ را تعیین نمی کنند. اگر شلنگ برای استفاده در سیستم های تزریق سوخت در نظر گرفته شده باشد، تولیدکنندگان شلنگ معمولاً روی آن چاپ می کنند.
همچنین، باید با سازنده شیلنگ بررسی کنید که آیا با سوخت هایی مانند E85 یا بیودیزل سازگار است یا خیر.
شیلنگ های SAE 30R6 برای کاربردهای کم فشار مانند کاربراتورها، گردن های پرکننده و اتصالات بین مخازن طراحی شده اند. در اکثر بازارها SAE 30R6 با SAE 30R7 جایگزین شده است.
شیلنگ SAE 30R7 برای سوخت طراحی شده است. اینها می توانند زیر کاپوت بروند و معمولاً برای کاربردهای کم فشار مانند کاربراتور یا خط برگشت سوخت استفاده می شوند.
همچنین می توان از آن برای اتصالات PCV و دستگاه های انتشار گازهای گلخانه ای استفاده کرد.
شیلنگ های SAE 30R9 برای کاربردهای فشار بالا مانند سیستم های تزریق سوخت طراحی شده اند. اغلب SAE J30R9 دارای تاییدیه CARB نیز می باشد به این معنی که دارای گواهینامه EPA با استاندارد نفوذ کم است.
این بدان معناست که شیلنگ طوری طراحی شده است که تبخیر سوخت را از طریق پوشش در خود نگه دارد.
SAE 30R10 شامل شیلنگ هایی است که در سوخت غوطه ور هستند. این نوع شلنگ در داخل مخزن سوخت و معمولاً روی ماژول پمپ بنزین استفاده می شود.
این نوع شیلنگ از لایه خاصی در داخل و خارج استفاده می کند تا از اشباع شدن لایه های هسته در سوخت جلوگیری کند. اما، از آن در زیر کاپوت استفاده نکنید. شیلنگ های R10 نمی توانند گرما را تحمل کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.